27 Şubat 2013 Çarşamba

Hansel&Gretel'de Yaptıklarımız


   Hansel&Gretel'in kursuna katıldığımızda yaptığımız kurabiyelerden sadece birkaç tanesi. Işıl hocamıza katkılarından ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Büyük bir sabırla bize birçok şey öğretti ve ortaya da böyle şirin kurabiyeler çıktı.



26 Şubat 2013 Salı

Hoşgeldiniz Pastası!


   Askerden yeni gelen erkek arkadaşlarımız için yaptığımız ve ilk kez denediğimiz pastamız:)

25 Şubat 2013 Pazartesi

Melek 1 Yaşında!


   Birkaç denememizden sonra ilk siparişimizi aldık.Çok sevinçliyiz.O kadar tatlı bir iş aldık ki her şeyi seve seve yaptık. Melek 1 yaşına giriyor. Bakalım hem o hem siz kurabiyelerimizi beğenecek misiniz?Yapım aşamalarımızla işte kurabiyeler...
















Siparişlerimiz hazır:)












24 Şubat 2013 Pazar

Herkese Merhaba


   Her şey pasta ve kurabiyelerin videolarını izlememiz ve bunları denemek için mutfağa girişimizle başladı. Normalde yemek yapmasını çok bilmeyen ve aslında çok da fazla sevmeyen biz(Yeliz Keskin-Pelin Çakas) pastalardan oluşan renkli bir dünyaya adım attık. Bu minik adımımızla daha yolun çok başındayız.Siz takipçilerimizin de desteğiyle çok iyi yerlere gelmeyi umuyoruz. Bu bloğumuz da bizim her aşamalarımızı ve başarı yolunu nasıl katettiğimizi göreceksiniz.Sizlerle beraber tatlı tatlı şeyler konuşarak, yaptığımız güzel ürünleri paylaşarak bu sevimli dünyada güzel sohbetler edeceğiz.Bize istediğiniz her şeyi sorabilir, beğendiğiniz kurabiye, pastalar ya da cupcake'lerden siparişler verebilirsiniz. Elimizden geldiğince size yardım etmeye ve beğeneceğiniz lezzetler yapmaya çalışacağız. Umarız bu blog, yüzünüzde ufacık bir tebessüme neden olur:)
   İlk postumuzu yayınladığımız için çok heyecanlıyız.İlk postumuzda, sizlere beğendiğimiz kurabiyeleri göstermek isteriz.Umarım siz de beğenirsiniz.İyi akşamlar:)