21 Mart 2013 Perşembe

Görev Tamam!

   Ofisimizden bir arkadaşımıza yaptığımız cupcake siparişlerimizi verdik. Ofisçe beğenilen cupcake'lerimiz 'Hayatımızda yediğimiz en güzel, lezzetli ve hafif cupcake'lerdi!' şerefine layık görüldü.
    Modayı yakından takip eden ve makyaj yapmayı çok seven Merve için cupcake'lerimiz Chanel markasının makyaj koleksiyonuydu:) Ona da buradan mutlu yıllar diliyoruz.




Domino's Pizza tweet'leri sıcak sıcak servis ediyor

Yeme-içme işleri boyut değiştiriyor:) Türkiye'de sosyal medyanın en etkili markalarından biri olan Domino's Pizza yepyeni bir Twitter projesine imza atıyor. #kafangider hashtag'iyle tweet atan herkesin Twitter nick'i (kullanıcı adı) Domino's Pizza kutularına basılıyor. 

Uygulama kısaca şöyle. Twitter'dan veya kafangider.com mikro sitesi üzerinden Twitter hesabınızla bağlanarak (Twitter connect) #kafangider hashtag'iyle tweet atıyorsunuz. Bu tweet'ler arasından gün içinde en çok retweet alan ilk 3 tweet'i sahibinin nick'iyle birlikte site sayfasındaki pizza kutusunun üzerinde görebiliyorsunuz. 

2 hafta boyunca sürecek uygulamada, toplamda en çok retweet edilen ilk 3 tweet, atanın nick'iyle beraber Domino's tarafından özel olarak üretilecek gerçek pizza kutularının üstüne basılacak. Ayrıca uygulamaya katılıp, tweet atan herkesin nick'leri de bu özel pizza kutusu üstünde yer alacak.

Bu projenin ödülü de eksik değil tabi. Uygulamaya kafangider.com üzerinden tweet atarak katılan kullanıcılar arasından yapılacak çekilişle her gün 30 kişiye bedava pizza kuponu dağıtılıyor. 

Ne dersiniz pizzanın üstüne bir tweet iyi gitmez mi?

dominos kafan gider Bir bumads advertorial içeriğidir.

12 Mart 2013 Salı

Yeni Siparişimizi Aldık:)

Yeni siparişimizi aldık. Arka arkaya böyle sipariş almak bizi daha çok heyecanlandırıyor. İşte yeni temamız: MICKEY MOUSE :)


11 Mart 2013 Pazartesi

İlk Siparişimizi Tamamladık,Gururlu ve Mutluyuz!


  Kurabiye ve pasta işine daha yeni başlamamıza rağmen siparişlerimizi hızlı bir şekilde almaya başladık ve ilk siparişimizi uzun çalışmalar sonucu tamamladık.Pelin ve ben(Yeliz) ayrı iki işte çalıştığımız için biraz zorlansak da yaptığımız işi çok sevdiğimiz için bunu büyük bir memnuniyetle yaptık.
   İşte o sevimli minik melek kurabiyeler. Sepet süslemeleri de tarafımıza aittir.Her türlü iletişim için tatlikutu@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.



8 Mart 2013 Cuma

Bizi Facebook'tan Takip Edin


Hesabımızı Facebook sayfamızdan da takip edebilirsiniz. İşte burada http://www.facebook.com/pages/Tatl%C4%B1-Kutusu/122295654619393?fref=ts .

3 Mart 2013 Pazar

Farklılık Arayanlara...

   Klasik ve katlı düğün pastalarından sıkıldınız mı? O zaman bu düğün pastası tasarımları tam size göre. Yeni tasarımları denemek için cesaretli olanların bu pastaları denemelerini tavsiye ederiz:)