24 Şubat 2013 Pazar

Herkese Merhaba


   Her şey pasta ve kurabiyelerin videolarını izlememiz ve bunları denemek için mutfağa girişimizle başladı. Normalde yemek yapmasını çok bilmeyen ve aslında çok da fazla sevmeyen biz(Yeliz Keskin-Pelin Çakas) pastalardan oluşan renkli bir dünyaya adım attık. Bu minik adımımızla daha yolun çok başındayız.Siz takipçilerimizin de desteğiyle çok iyi yerlere gelmeyi umuyoruz. Bu bloğumuz da bizim her aşamalarımızı ve başarı yolunu nasıl katettiğimizi göreceksiniz.Sizlerle beraber tatlı tatlı şeyler konuşarak, yaptığımız güzel ürünleri paylaşarak bu sevimli dünyada güzel sohbetler edeceğiz.Bize istediğiniz her şeyi sorabilir, beğendiğiniz kurabiye, pastalar ya da cupcake'lerden siparişler verebilirsiniz. Elimizden geldiğince size yardım etmeye ve beğeneceğiniz lezzetler yapmaya çalışacağız. Umarız bu blog, yüzünüzde ufacık bir tebessüme neden olur:)
   İlk postumuzu yayınladığımız için çok heyecanlıyız.İlk postumuzda, sizlere beğendiğimiz kurabiyeleri göstermek isteriz.Umarım siz de beğenirsiniz.İyi akşamlar:)











2 yorum:

  1. Blog dünyasına hoşgeldiniz diyeyim o zaman:)
    İşiniz keyifli bir iş blog yazarlığıda bir okadar keyifli hiç tanımadığınız halde bir çok insanla konuşup,tanışıp paylaşımlarda bulunuyosunuz,hatta arkdaş oluyorsunuz.
    Lise arkadaşlıkları çok sağlam ve çok güzel olur
    Böyle bir işi birlikte yapmanızda çok keyifli olsa gerek
    Başarılar diliyorum sizlere
    Güzel paylaşımlarınızı bekliyorum
    Muhabbette olmak dileğiyle
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de çok sevinçliyiz böyle bir işe kalkıştığımız için.Size de ayrıca hoşgeldin yazınız için çok teşekkür ederiz. :))

      Sil